Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارائه لایحه کمک مالی ۳.۳ میلیارد دلاری آمریکا به اسرائیل، حیرت کارشناس نظامی آمریکایی از دقت موشک‌های ایران، واکنش عربستان سعودی به بمباران پایگاه‌های آمریکا توسط ایران و درخواست پاپ از آمریکا و ایران از جمله مهم ترین خبرها و رویدادهای مرتبط با خاورمیانه در 24 ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به حمله جنگنده های اسرائیل به مواضع حشد الشعبی در عراق نیز اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تابناک، شبکه تلویزیونی المیادین در گزارش خود مدعی شد که در بمباران نزدیک مرز عراق با سوریه در شهرستان «القائم»، افراد و چندین کامیون هدف قرار گرفتند.

شبکه تلویزیونی الاتجاه نیز اعلام کرد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی مواضع حشد الشعبی (بسیج مردمی) در مرز عراق و سوریه را هدف قرار دادند.

بنا بر این گزارش آسمان شهرستان‌های القائم در الانبار عراق و البوکمال در سوریه دقایقی قبل از وقوع انفجار شاهد پرواز یک هواپیمای متخاصم بوده است.

المیادین به نقل از منابع عشایری منطقه الانبار اعلام کرد: «این حمله چند کامیون و افرادی را در نزدیکی مرز عراق و سوریه هدف گرفت.»

ارائه لایحه کمک مالی ۳.۳ میلیارد دلاری آمریکا به اسرائیل

 در بحبوحه نگرانی‌ها از تشدید تنشها در خاورمیانه اعضای مجلس سنای آمریکا از هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات روز پنج شنبه لایحه‌ای را ارائه کردند که به موجب آن، مبلغ ۳.۳ میلیارد دلار از جانب دولت آمریکا و در قالب کمک‌های سالانه به رژیم صهیونیستی پرداخت می‌شود.

هدف این لایحه که با پشتیبانی «مارکو روبیو» سناتور جمهوریخواه و «کریس کانز» سناتور دموکرات تدوین شده است، قانونی کردن توافقنامه کمک میان آمریکا و اسرائیل (منعقده در سال ۲۰۱۶) است.

در واقع این لایحه یک «یادداشت تفاهم» منعقده میان اسرائیل و دولت «باراک اوباما» را که بزرگترین تعهد آمریکا به اعطای کمک نظامی است، به قانون تبدیل می‌کند.

سناتور روبیو در بیانیه ای که از طریق رایانامه به خبرگزاری رویترز فرستاد، اعلام کرد که اسرائیل با «تهدیدات بی سابقه ای» روبروست و سناتور کانز نیز نوشت: «حوادث چند روز گذشته اهمیت کمک آمریکا به امنیت اسرائیل را یادآوری می کند».

حیرت کارشناس نظامی آمریکایی از دقت موشک‌های ایران

ویپین نارانگ، کارشناس آمریکایی امور نظامی و استاد مطالعات امنیتی دانشگاه «ام‌آی‌تی»، نوشت: «از دید من، مهمترین جنبه حمله موشکی ایران این است که موشک‌های بالستیک کوتاه‌برد آن‌ها چقدر دقیق است. این عملکرد برای ایران هم مایه خرسندی و هم شگفتی  است. انقلاب دقت [موشکی] امری واقعی است و ایالات متحده دیگر در این زمینه تک‌قطبی ندارد. این برای منازعات معاصر و جنگ‌های محدود، تبعات گسترده‌ای دارد.»

واکنش عربستان سعودی به بمباران پایگاه‌های آمریکا توسط ایران

عربستان سعودی به حمله موشکی اخیر ایران علیه پایگاه‌های نظامی ایران واکنش نشان داده و مدعی شده که این اقدام نقض حاکمیت عراق است.

عربستان سعودی در عین حال در بیانیه‌ای که از تلویزیون این کشور پخش شده، از همه طرف‌ها خواستار حداکثر خویشتنداری در منطقه شده است.

حمله موشکی اخیر ایران علیه پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق در واکنش به اقدام تروریستی این کشور علیه «سردار حاج قاسم سلیمانی» و همراهان وی صورت گرفت و به گفته یک منبع آگاه تا کنون ۸۰ کشته از سوی نظامیان آمریکایی برجای گذاشته است.

درخواست پاپ از آمریکا و ایران

پاپ «فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان روز پنجشنبه در واکنش به اقدام تروریستی اخیر واشنگتن در به شهادت رساندن سپهبد حاج «قاسم سلیمانی» خواستار خویشتنداری و گفت‌وگو میان ایران و آمریکا و تنش‌زدایی در منطقه غرب آسیا شد.

پایگاه خبری «دیلی استار» در گزارشی نوشت، پاپ فرانسیس در اولین اظهارنظر خود درباره رخدادهای اخیر در منطقه غرب آسیا در سخنرانی سالیانه خود برای سفرای واتیکان گفت: «مسئله بسیار تأسف‌برانگیز، سیگنال‌هایی است که از سوی تمامی منطقه در پی تشدید تنش‌ها میان ایران و ایالات متحده آمریکا صادر می‌شود».

رهبر کاتولیک‌های جهان در ادامه افزود که تنش‌ها «فرایند تدریجی بازسازی عراق را در معرض خطر قرار می‌دهد و زمینه را برای تقابل گسترده‌تری فراهم می‌آورد که همگی ما خواهان جلوگیری از آن هستیم».

پاپ فرانسیس با تأکید بر لزوم تنش‌زدایی در منطقه گفت: «بنابراین من درخواست خود را از تمامی طرفین مربوطه تکرار می‌کنم تا از تشدید تقابل دوری کنند و شعله گفت‌وگو و خویشتنداری را با احترام کامل به قوانین بین‌المللی روشن نگه دارند».

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: پایگاه عین الاسد قاسم سلیمانی سقوط بوئینگ 737 پایگاه اربیل هاشمی رفسنجانی احمد کاظمی کیمیا علیزاده حمله به پایگاه هوایی عین الاسد تحولات خاورمیانه تحولات سوریه تحولات عراق تحولات یمن ایران و آمریکا اروپا برجام پایگاه عین الاسد قاسم سلیمانی سقوط بوئینگ 737 پایگاه اربیل هاشمی رفسنجانی احمد کاظمی کیمیا علیزاده حمله به پایگاه هوایی عین الاسد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۵۰۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندونزی و عربستان سعودی با مصادره دارایی‌های روسیه مخالفت کردند

فایننشال تایمز می‌نویسد که کشور‌ها از آینده دارایی‌های خود در غرب می‌ترسند. آنها به طور خصوصی از نمایندگان اتحادیه اروپا خواستند "تسلیم فشار‌های آمریکا و انگلیس نشوند" و بر جلوگیری از مصادره ۲۰۰ میلیارد یورو از دارایی‌های روسیه پافشاری کردند.

در گردهمایی اخیر وزرای دارایی گروه ۲۰ در برزیل، نمایندگان در یک موضوع مبرم احساس ناراحتی عمیقی داشتند: مصادره بالقوه یا استفاده از دارایی‌های روسیه که تحت تحریم‌های غرب پس از حمله روسیه به اوکراین مسدود شده بودند.

دو وزیر - محمد الجدان از عربستان سعودی و سری مولیان ایندراواتی از اندونزی - از جمله کسانی بودند که از این بابت نگران بودند. سؤالات آنها از همتایان غربی خود به یک بحث پرتنش در مورد اینکه آیا صد‌ها میلیارد یورو از دارایی‌های مسدود شده بانک مرکزی روسیه باید برای کمک به تأمین مالی اوکراین اختصاص داده شود، تبدیل شد.

آمریکا و هم پیمانانش استدلال می‌کنند که انجام این کار باعث تقویت مالی با پتانسیل تبدیل جنگ به نفع کی‌یف خواهد شد. برای مخالفان این ایده، چنین اقدامی خطر ایجاد یک سابقه خطرناک در حقوق بین‌الملل را به همراه دارد - سابقه‌ای که می‌تواند منافع هر کشوری را در غرب درگیر کند و نظم حقوقی بین‌المللی را نیز به خطر بیندازد.

در حال حاضر، کی‌یف به بسته کمک نظامی ۶۱ میلیارد دلاری که در ۲۴ آوریل توسط سنای ایالات متحده تصویب شد، پس از ماه‌ها کشمکش سیاسی متکی است. اما جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده، متحدانش را تحت فشار قرار می‌دهد تا به دنبال راه‌هایی برای بهره‌برداری از ذخایر تقریباً ۲۶۰ میلیارد یورویی روسیه باشند، در حالی که نشست سران گروه هفت در ایتالیا در ماه آینده به عنوان لحظه‌ای کلیدی برای فشار جهت پیشرفت تلقی می‌شود. پیش از این، نمایندگان G۷ گفتند که موضوع مصادره کامل دارایی‌های فدراسیون روسیه دیگر مورد بحث قرار نمی‌گیرد و اقدامات جایگزین در حال بررسی است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • حمله به پایگاه آمریکا در شرق سوریه
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیروهای روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • دست رد امارات بر سینه پنتاگون/ چراغ سبز دوحه به استقرار جنگنده‌ها
  • اندونزی و عربستان سعودی با مصادره دارایی‌های روسیه مخالفت کردند
  • هشدار جدی عربستان به اسرائیل | خطای بزرگ را انجام نده تا ما خائن نشویم!
  • چراغ سبز عربستان به اسرائیل با بازداشت حامیان فلسطین
  • ۱۵ شهید در حمله های رژیم صهیونیستی/لحظه بمباران منزلی در غزه+فیلم
  • تل‌آویو به شکست سامانه‌های آمریکا دربرابر موشک ایرانی اعتراف کرد
  • لحظه اصابت پهپاد انتحاری ارتش یمن به کشتی اسرائیلی+ فیلم/ مخالفت وزیرخارجه انگلیس به تروریستی اعلام کردن سپاه/ هشدار مهم انصارالله به آمریکا درباره حمله به یمن/ حمله جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی به یمن