Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: خبر مربوط به عراق را تنها رسانه‌های ایرانی منتشر کردند، اگر ایران این کار را انجام داده باشد می‌خواهد هشدار دهد که ما چنین توانایی داریم و می‌توانیم مرکز جاسوسی اسرائیل که هیچ نام و نشانی از آن نیامده است را هدف قرار دادیم.

سید جعفر رضوی کارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در خصوص دو اتفاق اخیر یعنی حمله به کشتی اسرائیلی در آب های خلیج فارس و هم چنین حمله به مرکز جاسوسی موصاد رژیم صهیونیستی در عراق گفت: اتفاقات رخ داده هر دو بعد از دو حادثه مهم برای ایران رخ داد یکی انفجار در سایت غنی سازی نطنز و دیگری حمله به یک کشتی ایرانی در آب های بین المللی بود که خود صهیونیست ها نیز تا حدی مسئولیت آن را به عهده گرفتند و حتی وزیر دفاع آنها در خصوص چگونگی درز این اخبار به بیرون از ارتش اسرائیل ابراز نگرانی کرد که این واکنش در حقیقت مهر تاییدی بر این بود که این اتفاقات توسط صهیونیست ها صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه دو حادثه رخ داده در کمتر از 24 ساعت اتفاق افتاد که یکی حمله به کشتی صهیونیست ها در آب های خلیج فارس و دیگری حمله به مرکز جاسوسی اسرائیل در عراق بود گفت: خبر مربوط به عراق را تنها رسانه های ایرانی منتشر کردند و هیچ رسانه دیگری در انتشار آن نقشی نداشت با این رویکرد دو احتمال وجود دارد:احتمال اول اینکه اگر ایران این کار را انجام داده باشد می خواهد هشدار دهد که ما چنین توانایی داریم و می توانیم مرکز جاسوسی اسرائیل که هیچ نام و نشانی از آن نیامده است و موصاد نیز هیچ گاه داشتن پایگاه در عراق را تایید نکرده است هدف قرار دادیم.

رضوی احتمال دوم را جنگ روانی در خصوص این حادثه دانست و یادآور شد: بیان این خبر ممکن است به منظور ایجاد جنگ روانی صورت گرفته باشد و این اتفاق اصلا موجودیت خارجی نداشته باشد و اساسا برای اینکه هشداری از طرف ایران به اسرائیل منتقل شود مخابره شده است اما اینکه خبر تنها از خبرگزاری های رسمی ایران مخابره شد بیشتر این موضوع را تقویت می کند که ایران در حال انتقال هشدار به حریف است.

این کارشناس مسائل غرب آسیا افزود: البته در مورد کشتی اسرائیلی که گفته شد در آب های خلیج فارس مورد هدف قرار گرفته قضیه کاملا متفاوت است چون اخبار آن را ابتدا اماراتی ها و رسانه هایی مثل رویترز منتشر کردند آن را گسترش دادند و به آن دامن زدند و از آنجا که رسانه های ایرانی در انتشار اولیه آن نقشی نداشتند، یک احتمال این است آنها با منتصب کردن این حادثه به ایران بخواهند سناریویی علیه ایران رقم بزنند چون این اتفاق دقیقا بعد از حمله صهیونیست ها به سایت غنی سازی نطنزرخ داد و به نوعی می توان گفت این روند می تواند یک سناریوسازی باشد که حتی سازمان های بین المللی مثل سازمان ملل مجبور شوند که اقداماتی علیه ایران انجام دهند.


وی تصریح کرد: در هر صورت مسئله ای که در خصوص هر دو اتفاق وجود دارد آن است که رسانه ها به شدت در این حوادث به دنبال مخابره مسئله تنش بین ایران و اسرائیل هستند و نوع تعامل دو طرف (ایران و اسرائیل) به شرایط سخت تری نزدیک می شود.

رضوی در پایان این گفتگو تاکید کرد: این روند البته شاید خواست امریکایی ها هم باشد به هر حال تاکنون عامل این حملات مشخص نشده و باید منتظر اقدامات بعدی ایران و اسرائیل بود اگر اقداماتی از طرف ایران صورت پذیرد که هدف قرار گرفتن مرکز موصاد در عراق را تایید کند می توان گفت از جانب ایران بوده است و در مورد کشتی اسرائیلی نیز باید منتظر اقدامات بعدی صهیونیست ها بود اگر صهیونیست ها در این مورد اقدامات اضافه تری علیه جمهوری اسلامی انجام دهند مشخص است که به طور جدی سناریوی پرونده سازی علیه ایران را دنبال می کنند.


منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رضوی حمله به کشتی اسراییل مرکز جاسوسی موساد عراق رسانه های ایرانی کشتی اسرائیلی مرکز جاسوسی صهیونیست ها رسانه ها هدف قرار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۹۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجم تجارت ایران و امارت به ۳۰ میلیارد دلار می رسد

مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه بعد از گذشت ۱۰ سال کمیسیون های مشترک همکاری بین دو کشور برگزار شد گفت: دو سند در این کمیسیون های مشترک به امضا رسید که یکی از سندها مربوط به  برگزاری  و رسمیت بخشیدن به کمیسیون بود و از گذشته تا به امروز در مجموع ۲۲ سند آماده امضا است که بین سران دو کشور به امضا برسد.

وی افزود:  افزایش گردشگری، تسهیل تردد تجاری و نقش هر کشور در توسعه کریدور شمال _ جنوب و فعالیت های بندری چراکه هم امارات و هم دبی دارای بنادر زیادی است که باید از ظرفیت های این بنادر هر دو کشور استفاده کنند.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: تعداد پروازهای زیادی بین دو کشور برقرار است و در حال حاضر هفته ای ۳۲۰ پرواز بین دو کشور برقرار و توسط شرکت های ایرانی و اماراتی در حال انجام است و موانع در این بخش برطرف شد.

بذرپاش  با بیان اینکه  همچنین توسعه همکاری و سرمایه گذاری شرکت‌های  اماراتی در بنادر ایران و تسهیل فرآیندهای بانکی در این  دیدارها  مطرح شد گفت: نیازهای تجار و خواسته تجار ما  تسهیل فرآیندهای بانکی بوده است و تسهیل تعاملات بانکی بود که در این بخش مطرح شد و  قول های همکاری  در این بخش مطرح شد که امیدواریم پیشرفت های خوبی در این بخش انجام شود.

وی با اشاره به اینکه  در سال گذشته تجارت بین الملل بین ایران و امارت از ۲۷ میلیارد دلار عبور کرده است گفت: بعد از چین بزرگترین شریک تجاری ما امارات است و  در فرآیند تامین  زمینه های واردات کالا  و همچنين  مقصد صادرات کالاهای ما نقش بسیاری دارد.

او گفت:  زیر ساخت های گردشگری بین دو کشور  از دیگر موضوعات مطرح شده  در این کمیسیون بود و با توجه به آنکه ایران و امارات دارای زیر ساخت های گردشگری بسیاری هستند در این دیدار مطرح شد.

بذرپاش گفت: بین اتاق های بازرگانی و تاسیس صندوق ضمانت و مشارکت دو طرف در این بخش موضوعاتی بود که مطرح شد و ضمانت‌های لازم ارائه شد  و در مجموع و با وجود همه فشارهای که از سوی کشور آمریکا به کشور همسایه ایران به ویژه امارات وارد شد اما خوشبختانه  مانعی در این بخش وجود ندارد و و ایران موضع رسمی خود را اعلام کرد و امیدواریم بعد از ۱۰ سال که این کمیسیون برگزار شد  سال آینده در این زمینه بتوانیم توسعه همکاری ها را داشته باشیم.

 رئیس  کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات همچنین در خصوص توسعه بخش ترانزیت بین دو کشور، توضیح داد: موضوع ترانزیت دریایی و جاده‌ای و ریلی باید هم‌زمان رخ دهد و کلان پروژه ایران راه که در کشور این روزها در دستور دولت است، در کنار تکمیل مسیرهای شمال و جنوب در حوزه زیرساخت و تسهیل نرم‌افزارهای ترانزیتی موجب شد در سال گذشته رشد قابل توجهی در زمینه ترانزیت داشته باشیم.

وی افزود: زمینه‌های توسعه همکاری بندری نیز موضوع دیگر مطرح شده در این نشست بود و توافقات اولیه خوبی در این زمینه صورت گرفت و از سوی طرف اماراتی برای سرمایه گذاری در بنادری مانند چابهار اعلام آمادگی شد.

بذرپاش با اشاره به به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها برای راه‌اندازی مسیر چابهار زاهدان و توسعه بندر چابهار، گفت: با این مهم می‌توانیم ظرفیت ترانزیتی عظیمی را در شرق کشور ایجاد کنیم که یکی از استفاده‌کننده‌های آن برای انتقال کالا به شمال و بالعکس به جنوب کشور امارات خواهد بود.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات همچنین در خاتمه در خصوص پیش‌بینی میزان تجارت دو کشور در سال پیش رو، اظهار کرد: ۲۷ میلیارد دلار تجارت بین دو کشور عدد کمی نیست و امارات بعد از چین بزرگ‌ترین شریک تجاری ایران است، اما با فعالیت این کمیسیون و با عزمی که در ۲ کشور وجود دارد پیش بینی می‌شود که این عدد در سال آینده به ۳۰ میلیارد دلار برسد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • حمله حزب الله به مرکز تجمع نظامیان و پایگاه جاسوسی صهیونیست‌ها
  • دست رد امارات بر سینه پنتاگون/ چراغ سبز دوحه به استقرار جنگنده‌ها
  • اعتراف تازه رسانه اسرائیلی درباره شکست در رهگیری موشک های ایران
  • ادعای ارتباط رامین یکتاپرست با سپاه تکذیب شد
  • حجم تجارت ایران و امارت به ۳۰ میلیارد دلار می رسد
  • جروزالم پست: موفقیت 25 درصدی سامانه های پدافندی آمریکا در رهگیری موشک های ایرانی
  • تل‌آویو به شکست سامانه‌های آمریکا دربرابر موشک ایرانی اعتراف کرد
  • اعتراف تل‌آویو به شکست پاتریوت آمریکا در برابر موشک ایرانی
  • لحظه اصابت پهپاد انتحاری ارتش یمن به کشتی اسرائیلی+ فیلم/ مخالفت وزیرخارجه انگلیس به تروریستی اعلام کردن سپاه/ هشدار مهم انصارالله به آمریکا درباره حمله به یمن/ حمله جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی به یمن
  • نقش جاده ابریشم ترکیه در معادلات خاورمیانه/ اردوغان پروژه آمریکا را دور زد؟